Hatay’ın gönüllü turizm elçisi işbaşında

Pazartesi gününün reyting rekortmeni dizisi Kalp Yarası’nın yıldızı Gökhan Alkan, Hatay’ın gönüllü turizm elçisi oldu. Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizide Hatay-Antakya’nın köklü ailelerinden Sancakzadeler’in veliahdını canlandıran ünlü oyuncu Gökhan Alkan, dizide her fırsatta Hatay’ın güzelliklerini anlatırken, Hatay mutfağının eşsiz lezzetlerini tanıttığı sahnelerle de izleyenlerin dikkatini bölgeye çekmeyi başarıyor.

ATV ekranlarında Apollo ve Defne efsanesini de anlattığı dizinin yanısıra sosyal medya hesaplarından da Hatay’ın güzelliklerini gözler önüne seren Alkan, Hatay’ın gönüllü turizm elçisi olarak Hataylılardan da tam not aldı.

Kültürlerin kesişme noktası, hoşgörü ve medeniyet şehri Hatay’ın güzelliklerinin, Türkiye’nin İlk Tıbbi ve Aromatik bitkiler Müzesi’nin yasıra,  eşsiz mutfağının da tanıtıldığı dizide, Alkan pazartesi akşamlarına Hatay ile damgasını vurmaya devam edecek. 16 Ağustos tarihinde de 6 haftadır her pazartesi olduğu gibi diziler, programlar ve haber bültenleri arasındaki yarışta Total sıralamada 1.sırada ATV’de ekrana gelen “Kalp Yarası” dizisi yeraldı

Bir cevap yazın