İskenderun, mart ayında da hep ‘Güneş’li!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in ilçeye atanmasıyla birlikte ilçe genelinde uyuşturucu satıcılarına adeta kök söktüren polis ekipleri, 4 – 10 Mart tarihleri arasında uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 40 kişiyi gözaltına aldı.

Yakalanmamak için her yolu deneyen şüpheliler polisin titiz çalışmasından kaçamazken, ele geçirilen uyuşturucu maddelere ve suç unsurlarına el koyan ekipler, şüpheliler hakkında da yasal işlemler başlattı.

Ekipler, yapılan operasyonlarda şüphelilerin ikametlerinde yaptıkları aramalarda 1 Şahıstan 4 adet Tabanca, çeşitli marka ve modellere ait 30 Adet Tabanca Parçası, diğer bir şahıstan1 şahıstan 1 adet TABANCA, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 8 adet fişek, 1610,2 gram Sentetik Kannabinoid, 0,44 gram Takoz Esrar,  6,65 gram Metamfetamin,  0,20 gram Eroin, 11,50 gram Kenevir(Esrar) Tohumu, 426 adet Captagon hap, 1 adet Ecstasy hap, 700,62 gram esrar ele geçirdi.

Uyuşturucudan aranan 2 şahıs yakalanarak adli mercilere intikal ettirilirken, 1 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir cevap yazın