15 Temmuz Gecesi’ne hazırlık

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile birlikte “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nün 4’ncü yıldönümü münasebetiyle akşam saatlerinde Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenecek etkinliklerin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi açısından yapılan hazırlıkları kontrol etti.

Şehitlik ziyaretinin ardından, beraberinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, C. Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı,Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kd. Binbaşı Oğuz Emre Çiçek,İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Ferit Gül ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile İlçe Müftüsü Osman Şekerci ile birlikte 15 Temmuz Gazileri Gökhan Çam ve Kadir Bolattürk’ü evlerinde ziyaret ederek, aileleri ile biraraya gelen Kaymakam Yönden,  daha sonra beraberindeki heyetle İskenderun Teknik Üniversitesi tarafından icra edilen “15 Temmuz” konulu müzik dinletisi ve “II.Ulusal Davetli Jürili Demokrasi ve Milli Birlik Günü” temalı çevrimiçi karma resim sergisi açılışını gerçekleştirdi.

Kaymakam Yönden, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün dördüncü yılında 251 şehide Allah’tan rahmet, tüm gazilere de sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerken, “Ülkemiz birliği, beraberliği ve bölünmez bütünlüğü uğrunda yaptıklarınız hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi.

Bir cevap yazın