‘Anneler, yılın 365 günü başımızın tacı’

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı eşi Arife Tosyalı ile birlikte şehit anneleri ve eşlerini ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde, Başkan Tosyalı annelere çiçek hediye etti. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Tosyalı, ayrıca hediye olarak götürdüğü kolonyalardan da dağıttı.

Şehit annesi ve ailelerinin başlarının tacı olduğunu ifade eden Başkan Tosyalı, “Şehit anneleri ve aileleri bizler için önemli bir yere sahip. Amacımız; Anneler Günü’nde onları yalnız bırakmamak, sorunlarını dinlemek, yanlarında olmak. Bu kapsamda, anneler gününde şehit ailelerimizin evlerine konuk olmaktan çok mutluyuz. Güçlü toplumlar annelerimizin ellerinde şekillenir ve omuzlarında yükselirler. Biz her birey olarak annelerimizi yılın 365 günü başımıza taç, gönlümüze rehber kabul ederiz. Anneler Gününü, bu duygularımızı ifade etmenin bir simgesi olarak kabul ediyoruz. Bu açıdan anneler gününde, vatanımızın korunmasını canını feda eden şehitlerimizin annelerini yalnız bırakmak istemedik. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Gününü bir kez daha kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın