Vali Doğan Kırıkhan’da

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 25.04.2020 Cumartesi günü Irak’ın Kuzeyi Haftanin Bölgesinde Şehadet mertebesine eren Piyade Sözleşmeli Er Ahmet İnce’nin Kırıkhan’daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Korona tedbirleri ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen taziyede Vali Doğan’a Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ilçe protokolü ve askeri erkan eşlik etti.

Oğlunun cenazesine rahatsızlığı dolayısıyla sedye  ile katılan acılı baba Ali İnce’ye hem geçmiş olsun, hem de taziye dileklerini ileten Vali Doğan, Şehit İnce’nin ruhuna okunan duaya eşlik ederek, Allah’tan rahmet diledi.

Vali Rahmi Doğan, yaptığı konuşmada, ‘’Şehitlerimizin vatan ve bayrak uğruna yapmış oldukları fedakarlıkları anlatmaya kelimeler yetmez. Ahmet İnce kardeşimiz devletin bekası ve milletin geleceği için gözünü kırpmadan en değerli varlığı olan canını bu vatan için feda etmiştir. Kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet makamı âli olsun. Şehidimizin muhterem ailesi, yakınları ve silah arkadaşlarına  başsağlığı diliyorum.” dedi.

Bir cevap yazın