İskenderun Kent Orkestrası coştu, coşturdu

İskenderun Gezici Kent Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla üstü açık araçla farklı noktalarda hareket halinde mini konserler verdi.

İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi ve Yükseliş Koleji işbirliğiyle  gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evden çıkamayan vatandaşlar ve çocuklar kent orkestrasının bayram coşkusuna alkışları ile ortak oldu.

Türk bayrakları ve balonlarla süslenen üstü açık araçla kenti dolaşarak bayram sevincini taçlandıran kent orkestrası, yunus emre, sakarya, Esentepe, Dumlupınar, ismet İnönü ve Numune Mahalleleri, Ceylan sitesi (Denizciler) ve Paşa Karaca sitesi (Modernevler)’nde konser verdi.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sevilen eserleri seslendiren orkestra, İskenderunlulara ‘Sevdiklerin için evde kal İskenderun’ mesajı vermeyi de ihmal etmedi.

Kent Orkestrası programını yağışlar dolayısıyla ertelerken, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hava şartlarından dolayı iptal edilen programın yarınki hava durumuna göre konser verilemeyen tüm mahallelerde mini konserlerin devam edeceği müjdesini verdi.


Bir cevap yazın