Bu ‘Güneş’ şehit çocuklarını hep aydınlatıyor!

İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, göreve başladığı ilk günden itibaren aynı kararlılık ve azimle görevini başarılı çalışmalara imza atarken, sosyal sorumluluklarını da hiç ihmal etmiyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusunu şehit polis çocuğuna yaşatan ve özel bir program yaptıran Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in, çocuğun mutluluğu karşısında gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Şehit çocuğunun 22 Nisan doğumlu olduğunu öğrenen İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, hem doğum günü pastasını hazırlattı, hem de bayram coşkusunu yaşattı.

Sadece polis teşkilatında görevli olan personel değil, polis çocuklarını da kendi evladı gibi gördüğünü hatırlatan Emniyet Müdürü Güneş, şehit çocuklarının da kendilerine vatan emaneti olduğunu ifade etti.

İskenderun Emniyet Müdürlüğü’nden bir ekip minik çocuğun doğum günü pastasını üfletirken, hep birlikte İstiklal Marşı’nı okuyup 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusunu da yaşattı.

Şehidin ailesi ve mahalle sakinleri İskenderun Emniyet Müdürlüğü’nün bu anlamlı hareketini alkışlarken, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e de teşekkür etti.

Bir cevap yazın