Alkışlayan elleriniz dert görmesin!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde corona virüsü tedavisi gören ve günlerce yoğun bakımda kalan karı koca sağlığına kavuştu. 65 yaşındaki Müfit E. ve 59 yaşındaki eşi Ayhan E. hastaneden sağlık çalışanlarının alkışlarıyla alkışlarla taburcu edildi.

65 yaşındaki Müfit E. 18 Mart’ta, 59 yaşındaki eşi Ayhan E. de 20 Mart’ta hastaneye öksürük, nefes darlığı ve solunum sıkıntısı ile müracaat etti. Tetkiklerin ardından Ekinci çiftçe corona virüsü tanısı kondu ve tedaviye başlandı. Bir hafta arayla da yoğun bakımdan  çıkan çift, tedavilerinin ardından aynı gün hastaneden taburcu edildi.

“Buraya Ölü Geldim Sağ Çıkıyorum “

Taburcu anı cep telefonu kameralarınca kaydedilen çift, hastane çalışanlarına teşekkürlerini iletirken; “Sizlerden çok memnunuz. Buraya ölü geldim sağ çıkıyorum. Diyarbakırlıyım ama Hatay Erzin’de oturuyorum. Biz Hataylıyız. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” dedi.

Zorlu bir mücadele oldu

MKÜ Araştırma Hastanesi’nden Ekinci çiftinin tedavi süreçleriyle ilgili yapılan açıklamada “Hastalarımız yoğun bakımda verdikleri zorlu mücadelenin ardından yapılan tedavileri ile hastalıklarını yenerek taburcu olmuşlardır” dendi.

Bir cevap yazın