Vatan kahramanları göreve hazır

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı’na gönüllü asker olarak katılmak talebiyle İskenderun Askerlik Şubesi’ne dilekçe verdi. Askerlik şubesine ellerinde Türk bayrakları ve zeytin dallarıyla giden gazilerin dilekçelerini İskenderun Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Mustafa Ferhat Bekçibaşı’ya teslim etti. Bekçibaşı, dilekçeleri bir üst makama iletileceğini söyledi.

Gaziler adına dilekçeleri teslim ederek, açıklama yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği Başkanı Neşet Turhan, vatan savunması için her zaman göreve hazır olduklarını belirterek,“Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciği Gazileri olarak, bizler bu vatanımız, milletimizi ve değerlerimiz uğruna ölümü göze almış tarihimizden aldığımız güçlü gaziler olarak, milletimize savaş açan bu hainlerin karşısında onurlu duruşumuzu sürdüreceğiz. Zeytin Dalı Harekatı’na katılım sağlamak ve Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu, devlet ve milletimizin yurt savunmasında her zaman gönüllü asker olduğumuzu bildirir, kayıtlarımızın yapılarak askere alınmamız hususunda gereğinin yapılmasını arz ederiz” dedi.

88 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Şeker ise 1,5 yıl Kore’de savaştığını ve orayı temizleyip geri döndüğünü belirterek, şimdi de Afrin’e gidip orayı da temizlemek istediğini söyledi. Komutana tekmil vererek, yeniden askere gitmek istediğini belirten Kore Gazisi Mehmet Şeker’e Albay Mustafa Ferhat Bekçibaşı, duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

 

Bir cevap yazın