Kırıkhan’da bu başkana şapka çıkartılıyor

Koronavirüs tehlikesine karşı alınan tüm tedbirlerin vatandaşlar tarafından uygulanması için yoğun mesai harcanırken, Kırıkhan Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Durgun ve yönetiminin tüm muhtarlarla birlikte kararlı çalışmaları alkışlanıyor.

Devletin vatandaşlarla ilk buluşma noktasını oluşturan muhtarlara bu sağlık seferberliğinde büyük görev düştüğünü ifade eden Başkan Süleyman Durgun, “Sağolsunlar tüm muhtarlarımız vatandaşların ihtiyaçları için seferber oldu” dedi.

‘Evde kal’ çağrısını yineleyen ve koronavirüs tehlikesinin atlatılması için üzerlerine düşen görevi günün her saatinde yerine getirme gayretinde olduklarını belirten Kırıkhan Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Durgun, yoğun katkılarından dolayı muhtarlara da teşekkür etti.

Dernek olarak çalışmaları yakından takip ettiklerini hatırlatan Durgun, “Kırıkhan’ın her evine muhtarlarımızla ulaşıyoruz. Vatandaşlarımız evlerinde rahat olsunlar çünkü tüm ihtiyaçları için 24 saat yanlarındayız” vurgusu yaptı.

Devletin tüm birimleriyle ve sağlık ekipleriyle koordineli olduklarını da söyleyen Süleyman Durgun, “İnanıyoruz ki duyarlı davranarak, inşallah bu virüsü de atlatacağız” şeklinde konuştu

Bir cevap yazın