Yayladağı’ndan sağlık çalışanlarına tatlı jest!

Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, korona virüs sürecinde yoğun emek harcayan 81 ildeki sağlık çalışanlarına ilçenin meşhur lokumunu göndererek teşekkür etti. İlk olarak Hatay Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı ziyaret ederek, lokum ikram eden Başkan Sayın, ayrıca il genelinde sağlık çalışanlarına dağıtılacak olan lokumları da teslim etti. 

Corona virüs mücadelesinde başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere tüm sağlık çalışanlarını, gayret ve çabalarından dolayı kutlayan Başkan Sayın, “Türkiye’nin en güneyinde bulunan Hatay İli Yayladağı ilçemizden tüm sağlık çalışanlarına selam olsun. Yayladağı İlçemizin meşhur lokumu 81 İl Sağlık çalışanlarına ikram edilmek üzere Belediyemiz tarafından İl Sağlık Müdürlüklerine gönderdik” dedi.

Yaşanan sürecin en önemli kahramanlarının başında sağlık çalışanlarının geldiğini söyleyen Başkan Sayın, vatandaşlara da “Sağlık çalışanlarına İtaat et. Rahat et” mesajı göndererek, sağlık çalışanlarına tam destek verdi.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat da nazik ziyaretten dolayı Başkan Sayın’a teşekkür ederken,  kendisine sunulan lokumu da tüm sağlık personeli adına kabul ettiğini söyledi.

Bir cevap yazın