Korona fırsatçılarına taviz yok!

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Corona virüs bahanesiyle ilçe genelinde bulunan market ve toptancılarda talebin arttığı hijyen ürünlerinde anormal fiyat artışının önüne geçmek amacıyla fiyat denetimi gerçekleştirdi.


Ticaret Bakanlığı Hatay Ticaret İl Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda fırsatçılara mahal vermemek ve halkın mağdur edilmesini önlemek amacıyla fiyat artışını kontrol eden ekipler, özellikle kolonya, sabun gibi hijyen ürünleri ve gıdaların yer aldığı rafları kontrol ederek, fiyat denetimi yaptı.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, ilçe genelinde kolonya, ıslak mendil, maske, dezenfektan vb. hijyen ürünlerinin fiyat denetimini yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Korona virüs nedeniyle oluşan hassasiyeti istismar eden fırsatçılara göz açtırmayacağız. Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için gerekli denetimleri yapmayı sürdüreceğiz. Halk sağlığının söz konusu olduğu böylesine kritik bir süreçte haksız kazanç elde etmek isteyen hiç kimseye fırsat vermeyeceğiz. Vatandaşlarımız fiyat artışı ile ilgili şüphelendikleri herhangi bir durumda Alo 174’ü arayarak ihbar edebilirler” dedi.

Bir cevap yazın