Hatay Barış Koşusu’na Corona iptali

Binlerce yıllık geçmişiyle onlarca medeniyeti topraklarında barındıran Hatay’da 22 Mart Pazar günü gerçekleşmesi beklenen Hatay Barış Koşusu, Dünyayı kasıp kavuran corona virüsü nedeniyle iptal edildi.

Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü etkinlikleri kapsamında, Ali İsmail Korkmaz Vakfı(ALİKEV) ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Hatay Barış Koşusu, kamu kuruluşlarının uyarıları ve yönlendirmeleri doğrultusunda bu yıl gerçekleştirmeme kararı verildi.

ALİKEV’den yapılan erteleme duyurusu şöyle; “ Tüm dünyada hızla yayılan ve küresel salgın ilan edilen CORONAVİRÜS(Covid-19) ülkemizde görüldüğü andan itibaren tüm paydaşlarımızla etkinlik sürecini değerlendirdik. Kamu kuruluşlarının uyarıları ve yönlendirmeleri doğrultusunda 22 Mart 2020 tarihinde yapmayı planladığımız Hatay Barış Koşusu’nu bu yıl gerçekleştirmeme kararı aldık. Halk sağlığını gözeterek aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Koşu kayıt ücretleri otuz(30) iş günü içerisinde hesabınıza iade edilecektir. Ücret iadesiyle ilgili yaşanan sorunlarda bilgi@bariskosu.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.”

Bir cevap yazın