‘Nefes al, kendinle ve hayatla barış’

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle düzenlenen “Hayata Nefes Al, Kendinle ve Hayatla Barış” temalı söyleşiye katıldı.

İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi ve Hatay Barosu işbirliği ve koordinasyonuyla İskenderun Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenen söyleşide; Eğitimci Yazar Ünal Güner’in insan ruhuna işleyen açıklamalarıyla bir kez daha kadınların önemi ve önceliğine dikkat çekildi.

Etkinliğe, Kaymakam İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Hatay Barosu Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kaymakam İskender Yönden, kadınların yaşamın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, nesillerin eğitiminde ve yetişmesinde sevgi ve şefkat kucağı olan, asil duyguların sahibi, fazilet timsali olduğunu belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutladı.

Bir cevap yazın