Arsuz Kaymakamı, sporun ve sporcunun daima yanında

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay il genelinde düzenlenen Muay Thai ve Badminton müsabakalarında dereceye giren Akçalı Naci Uyar Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul etti.

Okul Müdürleri Hüseyin Uslu, Antrenör Ali Antakyalıoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Tülay Randa ve Elçin Göksu’nun eşlik ettiği ziyarette, Muaythai sporcuları Mert Geçer ve Rüzgar Geçer ile Badminton‘da derece yapan Arda Satar, Sezer Kurt, Serkan Sabah, Yusuf Bilir, Mustafa Sürer ve Ahmet Savaş, Kaymakam Sarı ile hem sevinçlerini paylaştı, hem de Arsuz’u bölge müsabakalarında temsil edecek olmanın heyecanını dile getirdi.

Öğrenci, öğretmen ve okul idaresini kutlayan Kaymakam Sarı, ilçedeki sportif başarıya katkı sunan öğrencilerle gurur duyduğunu belirterek, bölge müsabakalarında sporculara her zaman destek olacaklarını ifade etti ve sporculara başarılarının devamını diledi.

Kaymakam Musa Sarı’ya ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Hüseyin Uslu da grup müsabakalarında Hatay’ı en güzel şekilde temsil ederek, dereceyle dönmek istediklerini belirtti.

Bir cevap yazın