İskenderun Sahili’nde görsel şölen!

Estonya Kalev Yacht Club ile İskenderun Yelken İhtisas ve Su sporları Kulübü’nün birlikte gerçekleştirdiği bir haftalık Laser 4.7 kampı antrenmanlar ve yarışlarla devam ediyor.

21-29 Şubat tarihleri arasındaki kamp dönemini İskenderun’da değerlendiren Estonya’lı yelkenciler, havaların da güzel olması dolayısıyla verimli bir kamp dönemi geçirirken, adeta İskenderun Sahilini de beyaz yelkenlerle süsledi.

Tecrübelerini ve deneyimlerini paylaşan İskenderunlu yelkencilerle, Estonyalı yelkenciler birlikte kamp yapmanın iki takımada katkı sağladığını belirtirken,  yeni arkadaşlıklar edinmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Estonya Kalev Yacht Clup Antrenörü Uku Kuusk, İskenderun’un yılın her ayında yelken yapmaya müsait bir iklim taşıdığını ve 1 haftalık kamp programında sporcularının eksiklerini gördüklerini söyledi.

İskenderun’daki başarılı yelkencilerle yaptıkları yarışlarla antrenmanlardan çok memnun olduklarını söyleyen Kuusk, kamp boyunca ilgi ve alakalarını esirgemeyen İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü yetkililerine de teşekkür etti.

Bir cevap yazın