Acının adresi yine Gaziantep!

Suriye’nin İdlib bölgesine düzenlenen hava saldırısı sonucunda şehit düşen 2 askerin acısı dinmeden, Gaziantep ikinci şehit haberiyle sarsıldı. Önceki gün gerçekleşen saldırıda Samandağlı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları ile birlikte şehit düşen Gaziantepli Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk’ün ardından bugün de ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan askerlere düzenlenen tank atışları sonucunda yaralanan sözleşmeli er Mecit Demir, hastaneye sevk edildiği sırada şehit düştü.

Bekar ve 11 kardeşi olan sözleşmeli er Mecit Demir’in şehit düşmesiyle beraber, son dönemde Türk askerine İdlib’de yapılan saldırlar sonucu şehit olan Mehmetçik sayısı 16’ya yükseldi.

Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından atılan bomba sonucu hemşehrimiz Tank. Söz. Er. Mecit Demir şehit olmuştur. Șehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

Gaziantep’teki Yeni Mahallesi’nde yaşayan anne Nisa Karataş’a, askeri yetkililer ve sağlık ekiplerince verildi. Haberi alan aile yakınları ve komşular eve taziye ziyaretinde bulundu. Bekar olduğu öğrenilen ve 11 kardeşi olan Şehit Mecit Demir’in cenazesinin, Gaziantep’te düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Bir cevap yazın