MSC Cruises’tan yatırım atağı!

Türkiye limanlarına 2021 yaz sezonunda dönüş yapmanın heyecanını yaşayan Avrupa’nın en büyük gemi seyahat şirketi MSC Cruises, yolcu gemisinin tanıtım toplantısını İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO)’nda gerçekleştirildi. JJ Turizm iş birliği ile düzenlenen toplantıya

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kurum amirleri, İş insanları ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri katıldı.

Tanıtım toplantısının açılışı konuşmasını yapan JJ Turizm yönetim kurulu başkanı Dilara Özkaya, “JJ Turizm’in 9 yıllık bir çalışma süresince birçok farklı başarılara imza atarak şehrimiz İskenderun’a farklı ve değerli kazanımlar sağlanmıştır. Son olarak Dünya devi MSC cruıses company ile bir iş birliği gerçekleştirmiş ve Akdeniz bölge temsilciliğini almış bulunuyoruz. 2021 Mart ayı itibariyle operasyonlara başlayacaktır” dedi.

Hem gemilerinin Türkiye’ye dönecek olmasının, hem de ülkeye tekrar turist getirecek olmanın kendilerini heyecanlandırdığını söyleyen MSC Cruıses Türkiye Genel Müdürü Necla Tuncel, “MSC olarak Türkiye limanlarına tekrar geri dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aslında bölgeden çok sayıda müşterimiz vardı. Ancak tekrar Türkiye limanlarına dönmenin gerçekten çok önemli ve gecikmiş bir karar olduğunu düşünüyoruz. Gemilerimiz Ege, Adriyatik ve Doğu Akdeniz programlarını gerçekleştirecek. JJ turizm Akdeniz bölge temsilcimiz Dilara Özkaya ile önemli çalışmalara imza atacağız ve MSC olarak yatırımlarımız daha da artacaktır” dedi.

Tanıtım toplantısında söz alan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da İskenderun’un önemli bir liman kenti olduğunu belirterek, “MSC firmasını, uzun yıllardır yaptığı yük taşımacılığından biliriz. Bölgemizde bulunmaları ve yolcu taşımacılığı ile Türkiye’ye dönmeleri bizleri sevindirdi. İnanıyorum ki İskenderun içinde bir çalışmaları olacaktır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından, MSC firmasının tanıtım filmi izlendi.

Bir cevap yazın