İTSO, Türkiye’nin en büyük etkinliğinin paydaşı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) Başkan yardımcısı Muhsin Yeter,  kendilerinin de paydaşı oldukları Türkiye’nin en büyük Girişimcilik ve İnovasyon etkinliği ‘İmagine Tomorrow İnovasyon ve Girişimcilik’ etkinliğine katıldı.

Avrupa’nın en büyük yükseköğretim çalışması Avrasya Üniversiteler Zirvesi (EURIE) kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile beraber Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Akdeniz ABİGEM A.Ş.’nin de organizatörü ve paydaşı olduğu “Imagine Tomorrow İnovasyon ve Girişimcilik Etkinliği” İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi‘nde kapılarını açtı.

Girişimcilerin hazırladıkları yenilikçi projeler, kendi alanlarında uzman jüriler tarafından değerlendirilmeye sunulurken, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, de stantları gezerek girişimcilerle görüştü ve fikir alış verişinde bulundu.

19-21 Şubat tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi‘nde açık kalacak olan ve ilk günden yoğun ilgi gören etkinliklere Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katılım sağlayarak başarılı girişimcilere ödüllerini takdim etti.

Bir cevap yazın