Tosyalı Ailesi, güzel ‘Adam’ı andı

Dünya demir çelik devleri arasında yer alan Tosyalı Holding’in kurucusu Hacı Şerif Tosyalı, vefatının 10’ncu yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı. İyiliksever, mütevazi, saygın ve ömrünü çalışmaya adamış bir işadamı olarak tanınan Tosyalı Ailesi’nin değerli büyüğü Merhum Hacı Şerif Tosyalı için Karaağaç Asri Mezarlığındaki Aile Kabristanı’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

Eşi Pervin Tosyalı, çocukları, gelinleri ve torunlarının katıldığı anma töreninde acılarının ilk günkü gibi tazeliğini koruduğu gözlemlenirken, Tosyalı Ailesi, Hacı Şerif Tosyalı’nın ruhu için bol bol dua etti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın babasının mezarı başında oldukça hüzünlendiği dikkatlerden kaçmazken, kendi adını taşıyan torunu Şerif Tosyalı’nın da duygu dolu anlar yaşadığı gözlendi.

Babalarından devraldıkları mirası en iyi şekilde koruyan Tosyalı Ailesi, ölüm yıldönümünde babaları Hacı Şerif Tosyalı’ya atfen “İnandıkların doğrultusunda umudumuzu bir an bile kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz” mesajı verdi.

Bir cevap yazın