Kaymakam Sarı, öğrencilerden söz aldı!

Arsuz’a bağlı Işıklı Mahallesi Güldane Ataç Ortaokulu’nda okul idaresi ve öğretmenlerinin gayretleriyle hazırlanan “Şehit Er Şahin Bozdemir” kütüphanesi törenle açıldı. Okulun bir odasının dönüştürülmesiyle açılan kütüphaneye Kitap Otağı Yayın Evi, farklı kurum ve şahısların desteğinin yanısıra İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bir grup de fiilen çalışarak kütüphanenin hazırlanmasına destek oldu.

Şehit Er Şahin Bozdemir adının ölümsüzleştirildiği  kütüphanenin açılışına Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, mahalle muhtarı Mehmet Sürer, Kitap Otağı Yayın Evi Genel Yayın Yönetmeni Aşir Alkaç, misafir yazarlar, üniversite öğrencileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kütüphanenin amacına ulaşması için çok etkin ve aktif kullandırılmasının önemine vurgu yapan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öğrencilerden kütüphanenin aktif bir şekilde kullanılacağına dair söz alan Kaymakam Sarı, kurdele kesiminden sonra kütüphaneyi gezerek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti ve idareciler ve öğrencilerin sorunları dinlendi.

Bir cevap yazın