İskenderun şarkılarla ıslandı!

Türk pop/rock müziğin sevilen sanatçısı Emre Aydın, İskenderun Belediyesi’nin ‘2020’ye merhaba’ konserinde soğuk ve yağışlı havaya rağmen Atatürk Anıt Alanı’nı dolduran İskenderunluların enerjisiyle unutulmaz bir geceye imza attı.

Sağanak altında birbirinden güzel şarkılarını İskenderunlular için seslendiren Aydın, yağış dolayısıyla elektronik cihazlara su gelmesi nedeniyle konsere kısa bir süre ara verse de herkese coşku dolu bir akşam yaşattı.

Bölgenin sevilen sesi Fuat İnan’ın söylediği şarkılarla eğlenceye başlayan İskenderunlular, daha sonra Emre Aydın’ın sevilen şarkılarına hiç yorulmadan ve yağmura aldırış etmeden eşlik etti.

Uzun süre sahnede sevilen şarkılarını seslendiren  Emre Aydın’a konser sonunda teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı, “Yoğun yağmura rağmen İskenderunlular’a müzik ziyafeti sunan ünlü sanatçımız Emre Aydın’a ve bölgemizin değeri  Fuat İnan ile 2020’ye merhaba konserini izlemeye gelen siz kıymetli hemşerimize çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak yeni yılda da hep bir arada birlik ve beraberlik içerisinde sizlere en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız” derken, kültürel ve sanatsal etkinler düzenlemeye devam edeceklerinin de mesajını verdi.

Başkan Tosyalı, konuşmalarının ardından Emre Aydın ile Fuat İnan’a çiçek takdim etti.

Bir cevap yazın