Belediyeden hummalı yol ve kaldırım çalışması

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan aşırı yağışlar nedeniyle bozulan yollarda yol tesviye ve reglaj çalışması gerçekleştirirken, diğer yandan da kilit parke taşı ile kaldırım çalışmasına devam ediyor.

Cırtıman Mahallesi’nde yol tesviye ve malzeme serme çalışması, İsmet İnönü Mahallesi’nde yeni kaldırım yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, güvenli ulaşımın sağlanması için ihtiyaç duyulan tüm noktalarda çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Halka daha iyi ulaşım imkânı sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının devam edeceğini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bu kapsamda bir ekibimiz Cırtıman Mahallesi girişinde ve sokaklarda bozulan araç yolunun zemin tesviye çalışmalarını yaparken, diğer bir ekibimiz de İssume’de kaldırım sorununa çözüm bulmak adına yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yol ve kaldırım çalışmalarımız ilçe genelinde devam edecek olup, en kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza huzurlu bir şekilde ulaşım imkânı sağlamış olacağız” dedi.

Bir cevap yazın