Bu komisyon herkes için var

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 10 Aralık İnsan Hakları Günü ve Demokrasi Haftası dolayısıyla İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri ve yerel yöneticilerle kahvaltıda buluştu.

İskenderun Kaymakamlığı ev sahipliğinde İskenderun Belediyesi 3 Nolu Sosyal Tesisi’nde düzenlenen kahvaltıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı ve İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri yapmış oldukları çalışmaları aktarırken, toplantı daha sonra kurul üyelerinin görüş ve önerilerine yer verilerek sohbet ortamında devam etti.

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin tüm dünyada özgürlük, adalet ve barışın temelini oluşturduğunu söyleyen Kaymakam İskender Yönden, toplumda ve kamu görevlilerinde insan hakları bilincini geliştirmek, insan haklarını korumak, ihlal iddialarını incelemek ve araştırmak üzere oluşturulan İskenderun İnsan Hakları Kurulu’nun insan haklarının korunması ve geliştirilmesi yönündeki çalışmalarının özveriyle devam ettiğini söyledi.

Bir cevap yazın