ALİKEV, İstanbul Maratonuna hazır!

Gezi Parkı eylemleri sırasında öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın düşlerini hayata geçirmek üzere kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı(ALİKEV)’nın yöneticileri, bu yıl 41’incisi düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu’na gençlerin eğitimine destek olmak için adım atacak.

3 Kasım Pazar günü gerçekleşecek maratona Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ve abisi Gürkan Korkmaz da katılacak. Koşu öncesi Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, Caddebostan’da buluştuğu ALİKEV gönüllüleri ile birlikte son antrenmanı yaparken, koşunun önemine bir kez daha dikkat çekti.

“Ali İsmail’imin düşlerinin peşinden koşmaya devam edeceğiz”

Gençlerin eğitimine umut olmak amacıyla geliştirdikleri burs fonuna kaynak yaratmak amacıyla 3 yıldır İstanbul Maratonu’nda gönüllü koşucuları ile birlikte adım attıklarını söyleyen Emel Korkmaz, “Alikev olarak, İstanbul Maratonu’nda koşacağımız dördüncü senemiz. Her geldiğimde daha da umutlanıyorum. Ali İsmail’im birçok kişinin yüreğinde. Onun düşlerinin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın umutları olmak ve onlara burs sağlayabilmek için yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ali İsmail’in ruhunu yaşatmak, düşüncelerini ve yapmak istediklerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. 3 Kasım’da çok güzel bir maratonda beraber koşmak dileğiyle” dedi.

Emel Anne koşuyor, ALİKEV hedefe ulaşıyor

Ali İsmail Korkmaz’ın abisi Gürkan Korkmaz da, adımların gençlerin düşlerini gerçek kılması için herkesi maratona koşmaya ve vakfa desteğe davet ederken, “Annem, 53 yaşında… 19 yaşında canına kıyılan oğlu için; “Ali İsmail Korkmaz Burs Fonu” için İstanbul Maratonu’nda koşuyor. Siz de kampanyaya destek olun! Meblağ önemli değil Ali’nin yaşına ithafen 19 TL bağış yapın mesela… İstanbul Maratonu’na 3 gün kala, çoğala çoğala bir ormana dönüşüyor ve çocukların, gençlerin eğitim hayatına can veriyoruz. Yürüyerek ya da koşarak bize katılamıyorsanız, Emel Anne’nin kampanyasına bağışlarınızı bekliyoruz” diyerek, bağış yapılabilmek için adreslerini paylaştı.

Emel Anne’nin kampanyasına bağış için http://alikev.org/emelanne

Istanbul Maratonu’nda katılmak için http://kosu.alikev.org

Bir cevap yazın