Emniyet Müdüründen net mesaj

Göreve başladığı günden itibaren gerçekleştirdiği huzur ve güven operasyonlarıyla dikkat çeken İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, özveriyle çalışan başarılı personeli takdir belgesiyle ödüllendirdi.

Halkın huzuru ve güvenliği için yoğun bir mesai harcayan polisler ile birlikte 3 mahalle bekçisini makamında konuk ederek, teşekkür belgesi ile onurlandıran Müdür Güneş, ekipleri başarılı çalışmalarından dolayı tek tek tebrik etti.

Devlet için yapılan özverili çalışmaların takdir edilmesinin başarı çıtasını yükselttiğine inandığını ifade eden Müdür Güneş, “Vatanımız ve milletimiz için hep birlikte çalışacağız. Kaymakam Beye sizin çalışmalarınızı ilettim. Sağolsunlar bizi kırmadı ve sizi başarı belgesiyle onurlandırdı. Müdürünüz olarak bu belgeleri size teslim edeceğim. Bundan sonrada çalışma hayatınızda başarılar diliyorum. Tüm suçlarla mücadele edeceğiz. Namuslu insanların yanında olacağız, gayri meşru insanların ensesinden hiçbir zaman inmeyeceğiz” dedi.

Mahalle bekçilerinin de önemine değinen Emniyet Müdürü Güneş, “Sizlerden çok şey bekliyoruz. Mahallelerimiz sabahlara sizlere emanet. Sizlerin orda oluşunuz, var oluşunuz, ayakta duruşunuz halkımızın güvenli bir şekilde uyuması demek. Halkının huzuru için çalışan sizleri canı gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın