Tammura ile TÜYAP yolculuğu!

Özel Güney Kampüs Temel Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yazar Recep Yıldırım, Belge Uluslararası Yayıncılık Yazarı olarak katıldığı 11. Tüyap Çukurova Kitap Fuarı’nda okur severlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Eğitimci kimliğiyle yıllardır gençlerin geleceğine dokunan ve yetiştirdiği başarılı öğrencilerle tanınan Yıldırım, fuarda “İskenderun Zeybek Sokak Hikayeleri”ni kaleme aldığı “Tammura” adlı kitabını, kitap tutkunları için imzaladı.

Meslektaşlarının yanısına özellikle genç kitapseverlerin ilgi gösterdiği imza gününde, Recep Yıldırım’ın okurlarıyla yakından ilgilendiği ve gençlere tecrübelerinden de örnekler vererek geleceklerini iyi planlamaları için nasihatlerde bulunduğu dikkatlerden kaçmadı.

Kitabı sevmek, okuma bilincini artırmak ve kitapseverler ile yazar, şair ve yayınevlerini buluşturmak amacıyla kitap fuarlarının önemine değinen Recep Yıldırım, yazar ve katılımcı sayısı bakımından en büyük kitap fuarından biri olan Tüyap Çukurova Kitap Fuarı’nda yer almaktan, ve  kitabının okurlarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

Bir cevap yazın