Millî Savunma Bakanlığı(MSB) Adana Tedarik Bölge Başkanı Deniz Albay Habib İzzet Zorluoğlu, Hatay Ticaret ve Sanayi Odası(HTSO)’nı ziyaret etti.
HTSO Başkanı Hikmet Çinçin ile biraraya gelen Zorluoğlu’na Tedarik Şube Müdürü Albay Mustafa Köse, Binbaşı İsmail Cenk, ve Üsteğmen Erkan Erşahin eşlik etti.
Ziyarette, Hatay’daki firmaların Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK)’nin mal ve hizmet alımlarına yönelik tedarik süreçlerine katılımı, bölgedeki onaylı tedarikçi sayısının artırılması ve kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi konuları ele alındı.
MSB onaylı tedarikçi olmak isteyen firmaların izlemesi gereken yol haritası hakkında bilgilendirmelerde bulunulan buluşmada ayrıca, firmaların tedarik süreçlerine daha etkin katılımını sağlamak amacıyla detaylı bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmesi karar verildi.
Başkan Çinçin, Hatay Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerinin yeni tedarik fırsatlarından yararlanmasına ve süreçler hakkında doğru bilgiye ulaşmasına katkı sağlayacak iş birliklerini önemsediklerini belirtirken, nazik ziyaretleri için k Albay Zorluoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

