Vali Masatlı’dan ‘Dört Dörtlük’ denetim!

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat depremlerinde zarar gören ve kurumların fiziki altyapısının güçlendirilmesi amacıyla inşa süreci devam eden dört ayrı kamu hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Yapımı devam eden Hatay Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Devlet Su İşleri(DSİ), İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı hizmet binalarındaki son durumu değerlendirirken, çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Masatlı, bu yatırımların kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılması açısından önem taşıdığını vurguladı.

Vali Masatlı, Hatay’da kamu hizmetlerinin daha modern ve etkin koşullarda yürütülmesi amacıyla sürdürülen yatırımların tamamlandığında hizmet altyapısının daha da güçleneceğini ve vatandaşların kamu hizmetlerine daha hızlı ve kolay erişim imkanı sağlayacağını ifade etti.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı hizmet binalarının da modern ve çağdaş hizmet anlayışına uygun şekilde inşa edildiğini ifade eden Vali Masatlı, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına katkı sunan iki binanın güvenlik birimlerinin çalışma kapasitesini artırması, kurumlar arasındaki koordinasyonu güçlendirmesi ve vatandaşlara daha hızlı, etkin ve nitelikli güvenlik hizmetlerinin sunulmasına katkı sağlayacağını belirtti.