Milletvekili Özel’den Belen çıkarması!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve ilçe yöneticileriyle birlikte Belen Kaymakamı Onur Şan’ı makamında ziyaret etti.

Belen’in ihtiyaçları, ilçede devam eden kamu yatırımları ve ilçenin geleceğine yönelik çalışmaların değerlendirildiği buluşmada, Özel’e Belen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Önder ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tuğba Ayyıldız Balcı da eşlik etti.

Kaymakam Şan’a nazik ev sahipliği ve samimi sohbeti için teşekkür eden Milletvekili Özel, Belen’de yürütülen çalışmaların son durumuna ilişkin istişarelerde bulundu.

Daha sonra Belen mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Özel, muhtarların sahada karşılaştığı güncel sorunlar, mahallelerin talepleri ve çözüm önerilerini ele aldı.

Belen’in ihtiyaçlarının karşılanması ve yatırımların sürdürülmesi noktasında tüm kurumlarla ve muhtarlarla iş birliğinin devam edeceğini kaydeden Milletvekili Özel, “Hemşerilerimize hizmet yolunda birlikte gayret gösterdiğimiz Belen ilçemizin mahalle muhtarları ile bir aradayız. Belen’imiz için birlik içinde daha güçlü yarınlara yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.