Suudi Arabistan’da kaldıkları evde çıkan yangında hayatını kaybeden 4 Türk vatandaşının cenazesi, memleketleri Samandağ’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Samandağ’da aynı gün içerisinde peş peşe defnedilen 4 arkadaşın ailelerin ve yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Başkent Riyad’da kaldıkları evde 17 Temmuz’da elektrik tesisatından çıktığı değerlendirilen yangında yaşamını yitiren Ali Şahin Elma, Erkan Bent, Salih Çakır ve Sinan Çay’ın cenazeleri yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

Elma’nın cenazesi Samandağ Çanakoluk Mahallesi’ndeki mezarlıkta kılınan namazın ardından defnedildi.

Sinan Çay’ın cenazesi Samandağ Tekebaşı Mahallesi’ndeki, Erkan Bent’in cenazesi Mağaracık Mahallesi’ndeki, Salih Çakır’ın cenazesi ise Cumhuriyet Mahallesi’ndeki mezarlıklarda toprağa verildi.
Evli ve bir çocuk babası olan Elma’nın yaklaşık 6 yıldır Suudi Arabistan’da berber olarak çalıştığı öğrenildi. Yangında hayatını kaybeden diğer 3 kişinin de berberlik yaptığı belirtildi.




