Hatay protokolünün zirvedeki iki ismi, Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilin ihtiyaçlarını ve projelerini bakanlık düzeyinde ele aldı.
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’i ziyaret ederek Hatay’daki mevcut çalışmalar ve öncelikli konular üzerine değerlendirmelerde bulunurken, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ise Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi.

Yapılan ziyaretlerde, ilin yeniden yapılanma süreci, sınır güvenliği, gençlik ve spor yatırımları, planlanan projeler ele alınırken, Hatay’ın ihtiyaçları ve öncelikleri kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Hatay’ın geleceği adına yapılan ziyaretlerde, Vali Masatlı ve Başkan Öntürk iki bakana Hatay’a destekleri için teşekkürlerini sundu.

