Samandağ Sahra Spor Kulübü üyeleri, 670 kilometre pedal çevirip 10 Kasım’da Anıtkabir’e ulaşmak hedefiyle yola çıktı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Hatay’dan Ankara’ya uzanan bisiklet yolculuğunda da sporcuların yanında oldu.
“Hatay-Ankara Bisiklet Yolculuğu” kapsamında 5 gün sürecek zorlu bir parkurda pedal çevirecek olan sporcular, dayanışma ve motivasyon temalı yolculukta Antakya Çekmece üst geçidinden başlayarak sırasıyla Dörtyol, Tarsus, Pozantı, Aksaray ve Kulu güzergâhlarını takip ederek, beşinci günün sonunda Ankara’ya ulaşacak.
HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, sporcuların güvenliği ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir destek aracı tahsis ederek, yiyecek ve içecek desteği sağladı.

Sporculardan Teşekkür
Sporcular ise Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Mehmet Öntürk’e verdikleri destek için teşekkür ederek, bu tür katkıların motivasyonlarını artırdığını ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil etmek için pedal çevirdiklerini belirtti.
HBB yetkilileri, bu tür organizasyonların hem sporun hem de birlik ve beraberlik duygusunun güçlenmesine katkı sunduğunu belirterek, sporculara kazasız ve başarılı bir yolculuk diledi.


