İSTE Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duruel, üniversite kampüsü içerisinde yapımı tamamlanan ve devam eden projelerde incelemelerde bulundu.
Rektör Duruel, öncelikle öğrencilerin eğitim faaliyetlerinde önemli bir rol üstlenecek olan Deniz Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından kampüsün sosyal yaşamına katkı sağlamak amacıyla hizmete sunulan ‘iskENDERUN Kafe’ ile üniversite içerisinde kurulması planlanan Sıfır Atık Merkezi için ayrılan alanı inceledi.
Yeni eğitim – öğretim yılında öğrencileri sürprizlerle karşılayacaklarını ifade eden Rektör Duruel, “Üniversitemizde hem öğrencilerimizin eğitim hayatına hem de sosyal yaşamına katkı sunacak yeni projeleri hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Deniz Eğitim Merkezi ile öğrencilerimize daha donanımlı bir eğitim ortamı sağlayacağız. iskENDERUN Kafe ise kampüs yaşamına sosyal bir değer katacak. Ayrıca sürdürülebilirlik vizyonumuz doğrultusunda kurulacak olan Sıfır Atık Merkezi, çevreye duyarlı bir üniversite olma yolunda önemli bir adım olacak” dedi.