Hatay Danışma Meclisi Toplantısı’nda Başkan Öntürk’e övgü yağmuru

Ak Parti Hatay Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Hatay İl Başkanlığı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay İl Koordinatörü Rasim Erdoğmuş, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Kemal Karahan, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilatları, kadın kolları ve gençlik kolları temsilcileri ile partililer katıldı.

‘Ne Söz Verdiysek Yerine Getirmemiz Lazım”

Konuşmasında Cumhurbaşkanı’nın rehberliğinde, halkla birlikte zorluklara rağmen önemli mesafeler kat ettiklerini ifade eden Başkan Mehmet Öntürk, siyasi hayatları boyunca verdikleri sözlerin arkasında durduklarını ve popülist söylemlerden uzak durmayı ilke edindiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldıkları siyasi anlayış ve ahlaki duruşla hizmet etmeye gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Öntürk, 2001’den bu yana bu değerlerle hareket ettiklerini dile getirdi.

Seçim öncesi yaptıkları Lansman Toplantısı’nı hatırlatan Başkan Öntürk, “Şehrimizin ihtiyaçlarını ele alan ve şehri ayağa kaldıracak projeleri sizlere anlattım. Projelerimizi önümüzdeki 5 yıllık dönemde yapacağız, dedik. Çünkü biz ne söz verdiysek yerine getirmemiz lazım. Bize yalan yakışmaz” dedi.

803 Bin Metreyi Aşan Altyapı

Altyapı çalışmalarında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın sağladığı güçlü desteğin altını çizen Başkan Öntürk, bugüne kadar il genelinde yaklaşık 803 bin metreyi aşan altyapı hattının tamamlandığını belirtti.

Başkan Öntürk, “Teşkilatlarımızla, 23 yılda birçok engeli aştık, 15 Temmuz’da direndik, Gezi Olayları’nda sabrettik. Yerel yönetimlerle milletimizin gönlüne dokunduk. 2025’i gördük, İnşallah, 2053’ü de göreceğiz, 2071’i de. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, bakanlarımız Hatay’da. Vekillerimiz, bizler ve sizler Hatay’ı ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Öntürk 10 Yıllık Hizmeti 1,5 Yıla Sığdırdı

Başkan Öntürk’ün 10 yılda yapılacak hizmetleri 1,5 yıla sığdırdığını vurgulan AK Parti Hatay İl Koordinatörü Rasim Erdoğmuş, “Cumhurbaşkanımız Recep Erdoğan’ın ortaya koymuş olduğu hizmet aşkı ve anlayışı bu. Ülkeye ve millete sevdamız bu!” diyerek HBB Başkanı’na başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Hatay’ın dört bir yanında yürütülen hizmetlerin yalnızca depremin izlerini silmekle sınırlı kalmadığını, geçmişte çözüm bekleyen birçok sorunun da kararlılıkla ele alındığını ifade etti.

Milletvekili Özel: Hizmetler Göğsümüzü Kabartıyor

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “HBB Başkanı’mızın yaptığı hizmetleri içeren sunum, hepimizin göğsünü kabartıyor. İşte AK Belediyecilik, işte icraat!” dedi.

İl Danışma Meclisi Toplantısı, katılımcıların görüş ve önerilerinin dinlenmesiyle sona erdi.