Başkan Öntürk, Kırıkhan OSB’ye el attı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’nin daha hızlı tamamlanması için devreye girdi.

Hatay Valisi ve Kırıkhan Karma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Masatlı’nın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki altyapı çalışmaları ve yatırım yapan firmaların iş ve işlemlerini incelediği ziyaretinde Başkan Öntürk,  büyükşehir olarak OSB’nin sıkıntılı olan yol ve altyapısını kendilerinin yapacağını açıkladı.

Kırıkhan OSB’nin altyapı ve yol sorunu için Vali Mustafa Masatlı protokol imzalanmasına karar verilen saha incelemesinde, Başkan Öntürk  desteklerinden dolayı Vali Masatlı’ya teşekkür etti .

Vali Masatlı ve Başkan Öntürk, daha sonra Kırıkhan’da Özyörük Mahallesi’ndeki 86 adet, Kurtlusoğuksu Mahallesinde 1. ve 2. Bölge Kırsal Afet Konutları  124 adet olmak üzere 210 adet kırsal afet konutunu inceledi ve örnek daireleri gezdi.

Kırıkhan Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımında sona yaklaşılan Kırıkhan Hükümet Konağı’ndaki son durumu da inceleyen Vali Masatlı, konağın tamamlanmasıyla Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün tek çatı altında toplanacağını ifade etti.