İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi belli oldu

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin 22. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Diyap Atar güven tazeledi. Tek listeyle gerçekleşen kongrede, mevcut yönetimde 4 isim değişikliğiyle yoluna devam eden Başkan Atar, yeni dönemde de birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Divan seçimi ile başlayan kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gazeteciler Cemiyetinin faaliyet, denetim Kurulu ve gelir gider raporları okunarak, oy birliği ile kabul edildi. Kongrede İskenderun basınını önceki dönem İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı yalnız bırakmadı.

Genel Kurul sonrası yaptığı konuşmada, cemiyet binasının tadilat ve yenilenme çalışmaları ile faaliyetlerini anlatan Başkan İGC Başkanı Diyap Atar, “Yeni önemde birlik ve beraberlik içerisinde üyelerimizi de kucaklayarak camiamız adına güzel işler başarmak için yola çıktık. Bir bütün olarak tüm meslektaşlarımızla birlikte omuz omuza kentimiz ve camiamız için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek, üyelerine teşekkür etti.

Kongre sonrası Fatih Tosyalı, cemiyet üyelerine yemek ikramında bulunarak Başkan Diyap Atar ve yeni yönetimi tebrik etti.

Diyap Atar başkanlığındaki yeni yönetimde Yılmaz Akpınar, Ufuk Aktuğ, Banu Ulaşan, Serpil Korkmaz, Gökhan Gökpınar, İlyas EdipTerbiyeli, Cuma Keseroğlu, Bilgin Güzelaydoğdu yer aldı.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise Korhan Canbolat, M. Nur Bereketoğlu, Helga Terbiyeli getirildi.

Federasyon Delegeleri de Diyap Atar, Sabahattin Uygun, Yaşar Diken ve Mehmet Ergündüz’den oluştu.