İskenderun’da fikirler yarıştı!

Gençlerin iletişim ve tartışma becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Türkiye Münazara Ligi’nin İskenderun’daki il ve ilçe finalleri kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

İskenderun Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ilçe finaliyle yerel düzeyde yarışan takımlar arasında yaşanan mücadelenin hemen ardından gerçekleştirilen il finallerinde en başarılı takımlar karşı karşıya geldi.

Gençlerin fikirlerini savunma ve etkili tartışma becerilerini sergilediği bu önemli etkinliğin sonunda kazanan takımlar, bölgesel finale yükselme hakkı kazandı.

İlçe ve il finallerinde yer alan gençler, sadece münazara becerilerini geliştirmekle kalmadı, aynı zamanda takım çalışması, eleştirel düşünme ve stratejik karar alma yeteneklerini de pekiştirme fırsatı buldu.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, il ve ilçe finallerinin İskenderun Gençlik Merkezi’nde düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu tip etkinlikler gençlerimizin kişisel gelişimine katkı sunuyor. Gençlerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmelerine, düşüncelerini özgürce savunmalarına olanak sağlayan Türkiye Münazara Ligi gibi etkinlikler, onların entelektüel gelişimine büyük katkı sunuyor. Kazanan takımlarımızı tebrik ediyor, bölgesel finalde de başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleşen finaller sonrasında başarı gösteren takımlara ödülleri Müdür Ahmet Keskin tarafından verildi.