Hatay’a emek veren 3 vali!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Vali Atama Kararnamesi ile İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Kırşehir Valiliği’ne atandı. 16 ilin valisinin değiştiği kararnamede ayrıca, Hatay Valisi iken asrın felaketi sonrası Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Rahmi Doğan Sakarya Valisi, Belen Kaymakamı iken başarılı çalışmalarıyla iz bırakan ve bir süredir Ümraniye Kaymakamlığı görevini yürüten Abdulaziz Aydın da Bolu Valisi olarak atandı.

Vali Rahmi Doğan’ın yanısıra halkın güvenini kazanmış, görev yaptıkları ilçelere büyük emek veren Kaymakamlar Murat Sefa Demiryürek ile Abdulaziz Aydın’ın vali olarak ataması Hataylıları ayrıca sevindirdi.

İskenderun’da göreve başladıktan kısa bir süre yaşanan asrın felaketinde özellikle afet yönetimi ve zor bir süreçte alternatif çözümler bulma gayretiyle tanınan, sosyal projeler konusundaki çalışmaları ve halkın içindeki duruşuyla gönüllerde taht kuran İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in Kırşehir Valisi olarak atanması ise İskenderunlular’ı hem üzdü, hem sevindirdi.