Egemen, Havva Nur’u sevmekten Bıkmaz !

Hatay’ın tanınmış Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri Bahtısel Bıkmaz ile İsmail Bıkmaz’ın oğlu Egemen, Adana’nın tanınmış ailelerinden Aynur – Mesut Yazar’ın kızı Havva Nur ile muhteşem bir düğünle evlendi.

İkisi de veteriner hekim olan Havva Nur ile Egemen’in Arsuz Karaağaç Çamlıyer Restoran Kır Bahçesi’nde gerçekleşen düğün törenine Bıkmaz ve Yazar ailelerinin yakınları ve dostlarının yanısıra aile büyüklerinin Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olması nedeniyle de İskenderun SMMO Başkanı İbrahim Kaynar ve yönetim kurulu, geçmiş dönem başkanları Alaattin Özbülbül ile Merih Hasan Yıldırım da katıldı.

Düğün töreni öncesi gerçekleşen nikah merasiminde güçlü birer ‘Evet!’ yanıtıyla ömür boyu birlikteliğe yelken açan Havva Nur Bıkmaz ile Egemen Bıkmaz, davetlilerin alkışları arasında nikah cüzdanına imzalarını attı.

Adanalı dünürleri Yazar ailesi ve davetlilerini ağırlayan Bahtısel – İsmail Bıkmaz, düğün töreni boyunca masaları tek tek gezerek davetlilerle yakından ilgilendi.

Gelin Havva Nur Bıkmaz ile damat Egemen Bıkmaz’ın sarışın olması nedeniyle Dj tarafından Sezen Aksu’nun ‘Gel Gel Sarışınım Gel ben sana aşığım gel’ şarkısı gelince eğlencenin ritmi yükseldi ve ardından Adanalı gelin Havva Nur’a özel ‘Adana’nın yolları taştan, sen çıkardın beni beni baştan’ şarkısı gelince de davetlilerin müziğe eşlik ederek sahneye çıkması kaçınılmaz oldu.

Geç saatlere kadar devam eden muhteşem düğün töreni Beşiktaşlı Bıkmaz ailesine özel Beşiktaş marşı ile son buldu.