Fener alayındaki her adım ‘Büyük Zafer’in izinde!

İskenderun’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu taçlandıran fener alayında 7’den 77’ye herkes biraraya geldi. İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesi işbirliği’nde düzenlenen ve mehteran takımı eşliğindeki yürüyüşte zafer coşkusu doyasıya yaşadı.

Şehit Pamir Caddesi’nden başlayıp, Ulucami Caddesi güzergahında devam ederek Atatürk Anıt Alanı’nda sona eren yürüyüşe İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile İskenderunlular katıldı.

Ellerinde Türk bayrakları ile marşlar eşliğinde yürüyerek Zafer Bayramlarını kutlayan İskenderunlular, yürüyüş boyunca iki caddeyi adeta kırmızı – beyaza boyadı.

Zafer Bayramı’nın 102.yılı vesilesi ile düzenlenen Fener Alayı yürüyüşüne katılan ve zafer ruhunu ortaya koyan İskenderunlular’a teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez,  “Bugün 102. yıldönümünü kutladığımız Zafer Bayramında bu meydanlarda özgürce şanlı bayrağımızın altında bayramlar kutlamamıza vesile olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” dedi.