Uğur Arslan’dan Arsuz’da 100. Yıl Köyü Destek konseri!

Hataylı sanatçı Uğur Aslan, Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü içerisinde inşa edilen 100. Yıl Köyü yararına düzenlenen yardım konserinde sahne aldı.

Gülmek İyileştirir Derneği, Jandarma Asayiş Vakfı ve Mustafa Kemal Üniversitesi’nin ‘Yüzüncü yılda Umut var’ sloganıyla ortaklaşa yürüttüğü 100. Yıl Köyü ile kampüste inşa edilen 300 ev, destek birimleri ve istihdam atölyeleri ilk 3 yıl ücretsiz olarak depremzede vatandaşlara tahsis edilecek, depremzedeler kalıcı konutlara geçtiğinde ise Öğrenci Yurtları ve çeşitli üniversite birimleri yönetiminde kullanılacak.

Arsuz İssos Otel’de gerçekleştirilen yardım konserine, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Jandarma Asayiş Vakfı Yatırım Müdürü Atilla Önal’ın yanısıra 100. Yıl Köyü projesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileri, hayırseverler, üniversite personeli ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konser öncesi projeye katkı sunan paydaşlara plaket takdim eden Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, üniversite kampüsü içerisinde inşa süreci devam eden 100. Yıl köyüne proje aşamasından bugüne kadar katkı sunan, destek olan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Plaket takdimi sonrası sahneye çıkan Uğur Aslan seslendirdiği şarkılarla geceye katılanları bazen hüzünlendirip, bazen coştururken şarkı aralarında anlattığı anekdotlarla dinleyicilerini kahkahaya boğdu.