Hatay’da bağımlılıkla mücadele işbirliği!

Deprem bölgesi ziyaretleri kapsamında Hatay’a gelen Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, beraberindeki heyetle İl Milli Eğitim Harun Tüysüz’ü ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilay işbirliğinde yapılacak olan çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, Başkan Tüysüz, “Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak için yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye hazırız” dedi.

Başkan Tüysüz, Genel Başkan Dinç ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Deprem bölgesinin kalkınması adına Yeşilay olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını, bu bölgelerde bağımlılık endüstrisine izin vermeden psikolojik inşa sürecine katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade eden Dinç, “Hatay’daki dayanışma ruhu her zamanki gibi güçlü. Depremden sonra konteynerde hizmet vermeye devam eden Hatay YEDAM’ı ve şubemizi ziyaret ettik. Depremden bugüne yaptığımız çalışmaları değerlendirdiğimiz bu ziyarette, bölgedeki psikolojik inşa sürecine sunacağımız katkıları uzmanlarımızla istişare ediyoruz. İlk andan bu yana vatandaşlarımızın ihtiyacına koşan gönüllülerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Biz birlikte her şeyin üstesinden geliriz” ifadelerini kullandı.