Vali Masatlı Kırıkhan’da

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ)’nca Kırıkhan’da inşa edilen deprem konutlarında incelemede bulundu.

Kırıkhan Karataş Mahallesi’nde 4 etapta inşaatı tamamlanacak olan 3 bin 23 konutun yapımının sürdüğü şantiyeyi ve örnek daireyi gezen Vali Masatlı, daha sonra Yerinde Kentsel Dönüşüm alanları belirlenen General Şükrü Kanatlı Caddesi’nde 70 adet konut – 43 adet dükkân inşaat alanı ile Mimar Sinan Mahallesi’nde 148 adet konut – 5 adet dükkan alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.

Eğitim yatırımları kapsamında ilçede yapımı devam eden 16 Derslik Özel Eğitim Uygulama Okulu, Öğretmenevi, 20 Derslikli 5 Temmuz İlkokulu, Afet Konutları Bölgesi Ortaokul Binası’nın son durumunu da inceleyen Vali Masatlı, incelemelerinin ardından 31 Mart 2024 Mahallî İdareler Seçimleri sonucu göreve başlayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik’i makamında ziyaret etti.

Şeref Defteri’ni imzalayarak belediye hizmetlerinin temiz çevreden, altyapıdan sosyal hizmetlere kadar yaşam kalitesini artıran en önemli kuruluşlardan olduğunu vurgulayan Vali Masatlı, çalışmalar hakkında bilgiler aldığı Başkan Çelik’e görevinde başarılar diledi.