İGC’de huzur ve güven destekli ziyaret

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Açık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Samimi sohbet ve karşılıklı iyi dileklerin iletildiği ziyarette Başkan Diyap Atar, bu anlamlı günde kendilerini unutmayan Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve Jandarma Komutanı Mustafa Açık’a teşekkürlerini sundu.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, “Basın mensuplarımız, toplumu bilgilendirme ve aydınlatma görevini üstlenerek çok önemli bir hizmet sunmaktadır. Gazetecilerimizin doğru ve tarafsız haber yapma çabalarını takdir ediyor, bu özel günlerini en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Gazetecilik mesleğinin, halkın haber alma hakkını sağlamak adına büyük bir özveri gerektirdiğini ifade eden İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Açık ise, “Sizlerin gayreti ve çalışmaları sayesinde bizler de halkımıza daha iyi hizmet sunabiliyoruz. Tüm gazetecilerimizin bayramını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar da, gazetecilerin toplum için üstlendiği rolün önemine dikkat çekerek, “ Emniyet Müdürümüz Nevzat Güneş ve Jandarma Komutanımız Mustafa Açık’a ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Gazeteciler olarak, toplumun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi adına çalışmalarımıza aynı özveriyle devam edeceğiz. Emniyet ve jandarma teşkilatlarımızın daima yanımızda olduğunu bilmek bizlere güç veriyor” dedi.