Vatandaşın ‘Devlet Baba’sı!

İskenderun Kaymakamlığı görevine başladığı 29 Ağustos 2022 tarihinden bu yana başarılı çalışmalarıyla gönüllerde taht kuran Murat Sefa Demiryürek’e tam bir sevgi seli oluştu. Geçen yıl yaşanan deprem sonrası Kaymakam Demiryürek’in olağanüstü çabası alkışları fazlasıyla hak etti.

Depremin daha ilk dakikalarından itibaren koordinasyondaki başarısı ve çalışkanlığıyla gece-gündüz vatandaşın yaralarını sarmak için büyük çaba gösteren Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, vatandaşa ‘Devlet Baba’ ilgisini hissettirdi.

Gittiği her yerde vatandaşı sabırla dinleyen ve çözüm için tüm desteği veren İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i halk bağrına bastı.

İskenderun’a kurulan gönül köprüsünün de mimarı olan Kaymakam Demiryürek, İskenderunlular’a yardımların en hızlı şekilde ulaşması için ekibini çok iyi yönetti.

Türkiye’nin en liyakatli yöneticilerinden biri olduğunu deprem sonrasında çok daha net ortaya koyan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in baba şefkati İskenderunlular’ın sevgisiyle bütünleşti.

Konteyner kentlerde kalan vatandaşların tüm sıkıntılarını çözen ve hepsini birebir dinleyerek yardımcı olan Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, alkışları fazlasıyla hakkediyor.