Öğretmenlere 90’lar nostaljisi!

Hatay İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Biriz Dayanışma Derneği işbirliğiyle öğretmenlere yönelik düzenlenen ‘90’lar Konseri’ katılımcılara nostaljik bir gece yaşattı. Yıl sonu etkinliği kapsamında nostaljik şarkılar eşliğinde keyifli vakit geçiren öğretmenler, 90’lı yılların büyüsünü arkadaşlarıyla paylaştı.

ASELSAN-1 Konteyner Kent’te düzenlenen konsere İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Müdür Yardımcısı Selim Yiğit, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, şube müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Öğretmenlere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen konserde coşku dinleyicilerin yoğun ilgisiyle daha da artarken, sahne alan müzisyenler 90’lı yılların unutulmaz şarkılarıyla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, öğretmenlerin moral ve motivasyonlarının yüksek tutulmasının önemine değinerek, “Eğitim öğretim yılının başında “Eğitim Hatay’a Nefes Olacak” demiştik. Bugün geldiğimiz nokta itibarıyla artık “Eğitim Hatay’a Nefes Oluyor.” diyoruz. Önümüzdeki yıl bambaşka bir gündemimiz olacak ve inşallah “Eğitim Hatay’a Nefes Oldu” diyeceğiz. Hatay İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak, öğretmenlerimizin her zaman yanındayız ve onların mutluluğunu önemsiyoruz. Bu tür moral etkinlikleriyle, öğretmenlerimizin motivasyonunu artırmayı ve birlikte daha güçlü bir eğitim ortamı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten İl Müdürü Tüysüz, sahne alan müzisyenleri tebrik ederek bu anlamlı etkinliği düzenleyen ARGE birimine ve destek veren Biriz Dayanışma Derneği’ne de ayrıca teşekkür etti.