Geleceğin mimarları ‘Soğukoluk’ için tasarladı, profesyoneller inceledi!

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği, İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’nin daveti üzerine “MMR2-4802 Mimari Tasarım VII” dersi kapsamında Soğukoluk Mahallesi için gerçekleştirilen proje tasarım yarışmasının final jürisinde yer aldı.

Dekan Prof. Dr. Murat Örnek, Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mert Nezih Rifaioğlu, Doç. Dr. Ebru Bingöl, Dr. Öğretim Görevlisi Ebru Harmanaslan, Dr. Öğretim Görevlisi Melisa Diker, Öğretim Görevlisi Müfit Tennioğlu ve Araş. Gör. Ayşe Nehir’in yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Soğukoluk Mahallesi için Sürdürülebilir Mimari Gelişim ve Kalkınma Projesi” başlıklı mimari tasarım projelerine Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği adına Başkan Mimar Emre Uras ve yönetim kurulu yedek üyesi, aynı zamanda öğretim görevlisi Mimar Sevilay Özkan da jüri üyesi olarak katkıda bulundu.

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği adına Başkan Mimar Emre Uras, “Geleceğin mimarlarına destek olmak ve sürdürülebilir mimari gelişimi teşvik etmek amacıyla katıldığımız bu etkinlikte, öğrenci projelerini değerlendirme fırsatı bulduk. Geleceğin mimarlarına başarılar diliyor ve her adımlarında onları desteklemek için daima yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyoruz” dedi.