Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın önlem istedi!

Arsuz’a bağlı Nardüzü Mahallesi’nde sabah yürüyüşü yaptığı sırada sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Sevda Mazman, birçok yerinden yaralandı.

Sabah sporu için yürüyüşe çıktığı sırada köpeklerin saldırısına uğrayan ve kendi çabasıyla kurtulmayı başaran  genç kadın, sol ayağından, sağ kolundan ve kalçasından yara aldı.

Çevredekilerin yardımıyla İskenderun Devlet Hastanesi’ne götürülen Mazman, buradaki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Mazman, yaklaşık 10 yıldır yürüyüş yaptığını belirterek, “Aslında her yerde bu sorunlar var, fakat ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Unutulmayacak bir an oldu. Köpekler üstüme saldırdı, her biri bir yerden çekiştirdi. Spor kıyafetim parçalandı. Küçük çocuk veya yaşlı bireyler saldırıya uğradığında daha kötü sonuçlar yaşanabilir. Aslında arkadaşlarım hep uyarıyordu, gitme diye. Hiç korkmayan bir insanım diye dinlemedim. İnsanın başına gelmeyince, anlamıyor. İnsanlar sokaklarda daha rahat yürüsünler diye kesinlikle bu konuda önlem alınması gerekiyor” dedi.