Gençlik Festivali, İskenderun’a çok yakıştı!

İskenderun Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Festivali, Hataylı ünlü oyuncu ve şarkıcı Uğur Aslan’ın muhteşem konseri ile sona erdi. İskenderunluları bir nebze de olsa depremin etkisinden uzaklaştıran konserde, Yargı dizisinin Eren Komiseri Aslan vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez Kampüs Alanı’nda şarkılarını seslendiren Aslan’a binlerce İskenderunlu ile birlikte Başkan Mehmet Dönmez de eşlik etti.

Esprileri ile gülümseten, Başkan Dönmez ile de tatlı atışmalar yapan Sanatçı Uğur Aslan, İskenderun’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Can memleketim.. Canım memleketim. Yaşadığımız acı ve kederle yeterince sınandık. Allah bir daha sınamasın. Hiç kimseye de yaşatmasın” dedi.

Konseri halkın içinde izleyen Başkan Dönmez, festivalin finalinde gençlere hitaben yaptığı konuşmada, “Umudumuz sizsiniz.. Biz de sizlerin umudu olmaya devam edeceğiz  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Sizleri çok seviyorum” dedi.

Başkan Dönmez, sponsorların destekleriyle yapılan bu konserlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.